Sobre    nosaltres

Qui som

Som una empresa jove, de nova creació, però amb persones amb més de 25 anys d'experiència en el sector.

Hem començat aquesta nova experiència en un temps complicat i és per això que tenim clar que hem d'oferir els millors productes als millors preus.

Estem al capdavant amb les millors marques i la nostra filosofia està basada en la màxima transparència, que apliquem tant a dins de l'empresa com amb els nostres clients.

El nostre equip

Josep Cots

Gerent.

La empresa

Garantia

Només treballem amb fustes de primeres marques i qualitats i que compten amb la garantia dels seus fabricants, aixÍ com de la pròpia empresa. Pel que, qualsevol eventualitat s'esmena rapidament gràcies al magnífic servei postvenda que tenim. Tanmateix, efectuem un seguiment als nostres clients un cop s'ha instal.lat la infraestructura que hagin contractat.

Mètode de treball

Visita. El client és el més important per a nosaltres, per això ens agrada aconsellar sobre quin tipus de solució li encaixa millor.

Estudi. Analitzem l'entorn on s'ha d'instal.lar o reformar, i ho mesurem tot al mil.límetre perquè encaixi perfectament.

Pressupost. Li lliurarem una valoració econòmica del que costarà la instal.lació o reforma.

Execució. Un equip format pels millors professionals realitzaran la seva instal.lació en el menor temps possible, minimitzant en el possible l'alteració del seu àmbit.